2014-10-26

Abstract Wallpaper - Wall TS4

8 Colors
TS3 to TS4






https://www.mediafire.com/?2pv37mskvtksnee


Credits

Sims 4 Stuff n Things

MTS / HugeLunatic


4 comments:

  1. Moni, jsi neskutečně plodná. Je vidět, že tě to baví. Velmi chválím tvůj barevný vkus. Mluvím o všech tvých tapetách a podlahách. Mám dojem, že nebudu muset v budoucnu nikde moc hledat pokrytí stěn mých domů. Zajdu nejdříve k tobě :) Ušetřím si čas :D Díky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarko moc a moc děkuji :) Kdybych měla ve hře nástroj na úpravu vzorů jako v TS3, nikdy bych se do tohoto asi nepustila. Ani v trojce jsem neměla potřebu tyto věci tvořit, vystačila jsem si s nástrojem a sem tam něco stáhnula.
      Musím říct, že mne teď už i o něco více baví stavět, když si to mohu alespoň trochu vyladit dle svých představ. Jakmile budou další možnosti pro úpravu čehokoli ve hře a budou-li mi na to stačit síly, pustím se do toho. Jinak jsem ráda, že se Ti to líbí, protože jsem stále ve fázi učení se a tak mi ne vše jde tak, jak bych si přála.

      Delete
  2. No nemáš za co děkovat. Já děkuji tobě a ostatním tvůrcům. Bez vaší šikovnosti bych byla za chvilku v koncích. Doufám, že toho vytvoříte ještě hodně :) Hra toho nabízí pomálu a "vytvoř styl" není ... Z toho jsem pořád rozladěná, neb mi strašně chybí . Ale díky tobě a ostatním šikulům se mi stavěcí nálada pomalu zlepšuje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doufejme, že toho budeme moci dělat více :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...